09-13-2005, 10:22 PM
aXe Rose napisał(a):R_amze_S napisał(a):Można tak powiedziećaXe Rose napisał(a):Rose jest niezrównoważony i jednego dnia wrzuca na polaków, a drugiego ich kocha. Normalka u niego.Czyli generalnie jest pierdolniety?Lekarze stwierdzili u niego zaburzenia.
Dokładnie, stwierdzono u niego psychozę maniakalno-depresyjną, co tłumaczyło by bardzo wiele. Facet jednego dnia będzie jechał po polaczkach i żydach a drugiego grał koncert w Tel - Avivie. Tyle w temacie.
do ghost_82:
ghost_82 napisał(a):Przedstawiłem ci dowód, że to nie prawda
Jaki dowód??? To, że zagrali koncert w tel-avivie??? To wsadź go sobie z łaski swojej w dupę, bo w kontekście powyższego to żaden dowód. Jedynym dowodem jest zacytowany fragment, dobitnie świadczący o twym pierdoleniu oraz elementarnych brakach w wykształceniu dotyczących umiejętności czytania ze zrozumieniem, poprawnego formułowania argumentów, że już o zdystansowania się do pewnych zjawisk i logicznym myśleniu nie wspomnę.
Aha... wiek 23 lat już chyba zobowiązuje, by pisać takie wyrazy jak "kłucił" poprawnie.. ja też czasem strzelam byki, ale bez przesady...
ghost_82 napisał(a):To że dla ciebie coś jest gównem to nie znaczy że dla mnie jest.
Co też automatycznie cię samookreśla, jako gówno właśnie. Bez urazy.

ghost_82 napisał(a):Widac że za tępy jeszcze jesteś aby to pojać.
I tu się przyznam, że za c.huja nie umiem pojąć jak udało ci się zarejstrować na tym forum...