09-13-2005, 05:10 PM
ghodt_82 napisał(a):Jak taki mądry jestes to znajdz mi ten tekst, że niby tak powiedział.
Wybacz, ale z tego co wiem Axl nie dał nikomu tego na piśmie, a sprawa była wystarczająco głośna jakiś czas temu. Wszystko to nie zmienia faktu, że nie zagrał w Polsce ani razu, to, że emenem's powiedział ponoć o polakach to samo wcale nie dziwi, starczy spożjeć na stosunek jankesów do Polaków, dla których zazwyczaj jesteśmy kelnerami, sprzątaczkami, sprzedawcami hamburgerów i kolesiami o których opowiada się fajne dowcipy.
ghost_82 napisał(a):A oto dowód że zagrali dla żydów. Więc nie pierdol wiecej takich głupot
A oto dowód, że nie pierdolę taki głupot :
Vomitor napisał(a):Czy faktycznie zagrali ten koncert w Tel-Avivie nie wiem, więc nie będę się kłócił
Więc najpierw przeczytaj coś dwa razy, a potem zastanów się, nim zaczniesz coś pisać, czy raczej pierdolić. Dla mnie powyższe nie stanowi powodu by stać się przeciwniekiem zespołu, jednak trzeba umieć zachować trochę krytycyzmu wobec swych idolów. A to, że nie potrafisz się się zdystansować do słuchanych przez siebie kapel, świadczą chociażby twoje posty w działach dotyczących innych zespołów, gdzie potrafisz zachywcić się każdym wypierdem coniektórych, bez względu na to jakiego gówna by ci nie podali. Więc weź facet i łaskawie zamilcz.