09-13-2005, 02:58 PM
Van Hellsing i Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną i Podróż w czasie (1979), trzy najgorsze filmy jakie kiedykolwiek obejrzałam, rzadko udaje się równie dobrze zmarnować czas.
Żenada.
Ktoś tu żalił się, dlaczego kręci się takie gore jak "martwica mózgu" bo autor był zażenowany filmem, otóż odpowiadam, Martwica Mózgu to arcydzieło gatunku Gore nakręcone przez samego Petera Jacksona, gatunek ma to do siebie że zawiera potężną nutę groteski, czarnego humoru, takie filmy należy brać z przymrużeniem oka, sama "Martwica Móżgu" zmieniła moje postrzeganie horroru, ubaw po pachy. Kolejnym arcydziełem jest "Martwe Zło 2" - no i jak dla mnie to już niestety film kiepski, no nie poczułam go
.
Ostatnio w TV przyjemność mieliśmy oglądać film pt. "Przybysz z Kosmosu" tworzący historię kina, produkcja - rok: 1953, ufoludek o wyglądzie goryla w masce płetwonurka, który wybija całą ludzkość prócz... uwaga - 6 osób! Zakochuje się jednakże w kobiecie i plan unicestwienia gatunku ludzkiego spala się na panewce! PODOBNO film okropny - nie oglądałam, ach jaka strata
Żenada.
Ktoś tu żalił się, dlaczego kręci się takie gore jak "martwica mózgu" bo autor był zażenowany filmem, otóż odpowiadam, Martwica Mózgu to arcydzieło gatunku Gore nakręcone przez samego Petera Jacksona, gatunek ma to do siebie że zawiera potężną nutę groteski, czarnego humoru, takie filmy należy brać z przymrużeniem oka, sama "Martwica Móżgu" zmieniła moje postrzeganie horroru, ubaw po pachy. Kolejnym arcydziełem jest "Martwe Zło 2" - no i jak dla mnie to już niestety film kiepski, no nie poczułam go
.Ostatnio w TV przyjemność mieliśmy oglądać film pt. "Przybysz z Kosmosu" tworzący historię kina, produkcja - rok: 1953, ufoludek o wyglądzie goryla w masce płetwonurka, który wybija całą ludzkość prócz... uwaga - 6 osób! Zakochuje się jednakże w kobiecie i plan unicestwienia gatunku ludzkiego spala się na panewce! PODOBNO film okropny - nie oglądałam, ach jaka strata