09-11-2005, 09:18 PM
KelThuz napisał(a):R_amze_S napisał(a):Tomek/Nevermore napisał(a):Jeden z najciekawszych rodzimych zespoów thrash metalowychZ całym szacunkiem....niby nie ma sie do czego w muzie Horroscope przyczepić,grają sprawnie,koncerty ciekawe,ale....brakuje mi w tym jakiegos takiego"kopa".Na krajowym podwórku znacznie lepiej prezentuje sie (także śląski) No-Mads.W ich muzie az czuć tę radośc z grania, co szczególnie widac na koncertach...Tego wlasnie brakuje mi w muzie horrorscope,tego luzu o tej radosci z grania
to dziwne, bo jest raczej na odwrot, The No-Mads przy Horrorscope wypada raczej jak groteskowy metalowy kabaret, a nie thrashowa dywizja zniszczenia, aczkolwiek takie wrażenie mam po 3 latach niewidzenia TNM na żywo. Horrorscope za to zawsze pozostawiał po sobie wrażenie niezwykle profesjonalnej hordy.
Nołmadsi się bardzo rozwineli in plus jeśli chodzi o koncerty. A jeśli chodzi Ci o występ na dragon metal feście II to faktycznie był średni.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo