08-23-2004, 10:35 PM
Ja zaczynałem dosć dziwacnzie, najpierw przez 4 miesiace gitara stała w kącie, póxniej poszedłem na darmowe lekcje gry i dalej sie nic nie uczyłem, a póxniej poznałem ludzi którzy grają - moi obecni przyjaciele, oni mi pokazali podstawy. Fundamenty na których ja buduje domek, wiem mniej wiecej co i jak mam chwycic, jak co wykonać, to mi wystarcza, teraz trzeba wyrobic szybkość i precyzje, bez tego ani rusz....
Poszatki zawsze są trudne, na R&M Shop jest dział z ksiażkami do Nauki, zamów tam sobie ksiażke z chwytami i ew. Heavy metal z MC lub CD, ja przynajmniej taki zestawik chce sobie sprawic, bo powinien mi wiele pomomóc, mimo iż bede grać jeszcze cieższą muzyke niz HM - Black Metal. Jednak podstawy na pewno bedą podobne.
Poszatki zawsze są trudne, na R&M Shop jest dział z ksiażkami do Nauki, zamów tam sobie ksiażke z chwytami i ew. Heavy metal z MC lub CD, ja przynajmniej taki zestawik chce sobie sprawic, bo powinien mi wiele pomomóc, mimo iż bede grać jeszcze cieższą muzyke niz HM - Black Metal. Jednak podstawy na pewno bedą podobne.