• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

James Blunt

Axel napisał(a):CO myslicie o tym muzyku i jego płycie Back To Bedlam wg. mnie jest znakomita, moge jej słuchac bez konca idealna na wyciszenie samego siebie jak i inne "okazje" Big Grin. A i sam głos Jamesa mi sie bardzo podobam pamietajmy tez o tym ze w przeszlosci byl oficerem w Brytyjskiej armi i słuzył w kosowie wiec tematów do piosenek ma naprawde duzo Big Grin

Póki co słyszałem tylko "You're beautiful" i utwór bardzo mi się spodobał, jak usłyszę/pożyczę/sciągne więcej, to napiszę.
bring it on
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
James Blunt - przez Axel - 07-20-2005, 12:24 PM
Re: James Blunt - przez Ryhtyk - 08-30-2005, 02:18 PM
[Bez nazwy] - przez Bum - 09-05-2005, 03:25 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.