08-23-2004, 11:20 AM
Slayerd napisał(a):Co do tej krucjaty przeciw LPR... Gdzier się mozna zapisać (topór własny przyniosę)??Całe szczęście, że moja babcia jest normalna
A tak serio w mojej wiosce to ta zjebana partia ma dość duże poparcie tak samo jak Tadek Rydzyk... Nie wiem czemu ale stare babki ciągną do takich ugrupowań przeciw jakiejkolwiek inności i wpłacaja im większość ze swojej renty or emerytury...
Tylko usiąść i topór ostrzyć...
(nawet mi dała kasę na bilety na Metallicę
)A LPR trzeba się jakoś pozbyć tylko jeszcze nie wiem jak...
Najlepiej byłoby chyba zdobyć kompromitujące Gietrycha (czy jak to się tam pisze... ) zdjęcia z młodymi chłopcami
(Na pewno coś takiego robi, facet z takim nazwiskiem, mordą i przekonaniami nie może być normalny
)Dżemik napisał(a):Co do gorszej partii niz LPR.. moze byc.. Jesli pan Endrju i pan Roman zmienia poglady i zaczna razem wspolpracowac.. Stare babki beda wniebowziete..Osz Qwa.... O tym nie pomyślałem...
Najgorsze, że jakby zsumować poparcie chamoobrony i LPRu to wyjdzie tak koło 50%
... Chyba najwyższy czas zacząć zbierać kasę na bilet do Australii bo w Polsce się nie będzie dało żyć... (A Australia jest chyba wystarczająco daleko... tam mnie Lepper nie dorwie wuahahahahaha) ... jedzie ktoś ze mną?
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.