08-21-2005, 02:07 PM
Genocide napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Genocide napisał(a):wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.
Każdy twój post jest na to żywym dowodem!
też mi argument. napisz coś konkretnego. tak to dzieci w piaskownicy na siebie najeżdżają...
Z twych postów wyziera obraz potężnie zakompleksionego chłopczyka ,który, bedąc odrzuconym przez otoczenie ,znajduje lekarstwo w ideologii black metalu.Uważasz siebie za satanistę(pewnie ściągnąłeś kilka stron biblii Szatana z netu) i ,zapewne propagujesz kult siły itp.,co więcej, ,,oczywiście" darzysz nienawiścią całą rasę ludzką oraz bogów przez nią wielbionych. Twoj nick i podpis są megawiejskie i obciachowe! TOTAL ANTI-HUMAN ASSALUT?? Hmm,ciekawe,naprawdę ciekawe...Bardzo mnie interesuje jak wcielasz swoją ideologię w życie. Zapewne nie śmiejesz się gdy koledzy z klasy opowiadają dowcipy, i w miejscach publicznych starasz się robić bardzo grozne miny,a być może jesteś na tyle zaawansowanym wojownikiem ciemności ,że od czasu do czasu pokazesz ,,faka" w stronę pobliskiego kościoła! Ciekaw jestem jak twój antyhuman assalut sprawdziłby się na ,,żywca";naprawde gotow bylbym zaplacic duza sume pieniędzy by oddelegować kolegę na prawdziwy front wojenny.Ojj działoby się!