08-19-2005, 05:49 PM
obydwa Blade'y - żenada, obora, wioska itp itd. Typowe filmy dla glupich amerykańskich pseudogotyckich małolatów, których podnieca wszystko co związane z wampirami, mimo że już na pierwszy rzut oka widać że absurdalne i beznadziejne.
Srebrne kule i miecze na wampiry (to od wilkołaków jak sie ktoś wybitnie nie zna)
granaty na promienie UV
tworzenie genetycznie zmodyfikowanych wampirów
można wymieniać w nieskończoność, a całość podsumować 3 literami - WTF??????
[EDIT: po wysłaniu przypomniał mi sie kolejny wybryk natury]
I Jeszcze Van Helsing - oglądałem pierwsze 20 minut i pojedyńcze późniejsze urywki, wytrzymać się nie dało :!: kolejne pitolenie o pseudogotyckim pseudomroku dla amerykańskich pseudogotów. Nie będe sie rozpisywał, bo dla dobra własnej psychiki staram sie zapomnieć wszystko co z filmem związane... nabazgram tylko tyle że prawdziwy Van Helsing pewnie przewraca się w grobie jeśli wie że jego nazwiska użyto do tego filmu, w którym on rzekomo miał prześladować wampiry (uwaga) MINIGUNAMI (to tylko jeden przykład, tu też można wyliczać w nieskończoność). Jak ja sie ciesze że urodziłem sie w Europie a nie w krainie kwitnącego kiczu...
Srebrne kule i miecze na wampiry (to od wilkołaków jak sie ktoś wybitnie nie zna)
granaty na promienie UV
tworzenie genetycznie zmodyfikowanych wampirów
można wymieniać w nieskończoność, a całość podsumować 3 literami - WTF??????[EDIT: po wysłaniu przypomniał mi sie kolejny wybryk natury]
I Jeszcze Van Helsing - oglądałem pierwsze 20 minut i pojedyńcze późniejsze urywki, wytrzymać się nie dało :!: kolejne pitolenie o pseudogotyckim pseudomroku dla amerykańskich pseudogotów. Nie będe sie rozpisywał, bo dla dobra własnej psychiki staram sie zapomnieć wszystko co z filmem związane... nabazgram tylko tyle że prawdziwy Van Helsing pewnie przewraca się w grobie jeśli wie że jego nazwiska użyto do tego filmu, w którym on rzekomo miał prześladować wampiry (uwaga) MINIGUNAMI (to tylko jeden przykład, tu też można wyliczać w nieskończoność). Jak ja sie ciesze że urodziłem sie w Europie a nie w krainie kwitnącego kiczu...
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka