08-18-2005, 12:30 PM
Jak wyżej Osada :/ Kurde, chyba najbardziej przereklamowany film jaki widziałam. I Frankenstein ale taki z przed 20 lat, nie wiem, kto go reżyserował. Oglądałam kieeedyś z bratem, leżeliśmy na podłodze ze śmiechu
Do tego cała akcja była w naszych czasach, a Frankenstein był jak na rysunkach dla dzieci. JAkiś taki niebiesko- zielony z kwadratową głową i bliznami na czole i ustach i chodził jakby lunatykował- z łapami z przodu i miał ruchy jak robot.
Coś tam tez o wampirach było
Do tego cała akcja była w naszych czasach, a Frankenstein był jak na rysunkach dla dzieci. JAkiś taki niebiesko- zielony z kwadratową głową i bliznami na czole i ustach i chodził jakby lunatykował- z łapami z przodu i miał ruchy jak robot.
Coś tam tez o wampirach było
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "