08-18-2005, 10:53 AM
ja bylam na filmie dwa razy...pierwszy raz zrobil na mnie ogromne wrazenie i wielki smutek...jako ze jestem fanem Dzemu ryczalam prawie caly film...ale po drugim razie stwierdzialm ze ejdnak nie jest taki genialny...niekotre rzeczy w ogole nie trzymaja sie kupy...tak jakby wyciete scenki pozlepiane byly ze soba...zasmucil mnie fakt ze malo bylo tam biograficznych watkow Ryska...wiem ze to jest film fabularny a nie dokumentalny ale spodziewalm sie wiecej "prawdy"...bardzo zaskoczyla mnie gra Tomasza Kota...pamietam go z roli w Camera Cafe i nie przypadl mi do gustu ale po Skazanym bardzo go polubilam...troche rozczarowalam sie gra Macka Balcara...myslalam ze jest lepszym aktorem ze jak gra w musicalu i innych rzeczach ze pokaze swoja klase...moim zdaniem zagral troche sztucznie...za to Jolanta Fraszynska nie pasuje do roli Goli...moze zagrala dobrze ale wygladem w ogole do nije nie pasuje...ogolnie oceniam film na 4...jezeli ktos nie jest fanem zespolu to zachecam do obejrzenia Skazanego chcoby ze wzgledu na gre aktorska Tomasza Kota...