08-17-2005, 07:15 PM
buubi napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):buubi napisał(a):Heh - poczytałem ostatnio wypowiedzi Varga "the wielkiej wyriczni o ostoi filozofii aryjskiej" i lekko się załamałem. ciekawi mnie jak do tego odnosza się rodzimi fani jego (podkreslam - nie muzyki) , pożal się boże ideologii. Chyba że ktoś czuje w sobie porządne aryjskie korzenie i nordyckie serce i potrafi to udokumentować do kilku pokoleń wstecz. Nie qmam jak Słowianin może sie zapatrywać w takiego, nie boje sie tego powiedzieć, żałosnego homofoba próbującego przetworzyć ideologie Nitschego (nie wiem czy wiecie że on szanował Slowian a szczególnie Polaków) i nazistów na swoją modłę... Żałosne...
LOL!! Słowianie przecież ZALICZAJĄ się do ludów aryjskich !! Jest to grupa ludnościowa posługująca się językiem pochodzenia indoeuropejskiego ,i w wyniku rozszerzenia,wszystkie ludy ,których język ma takie korzenie, zaliczone zostały do grupy aryjskiej!! Pomyśl najpierw zanim coś napiszesz!!
Hmm, fakt - może nie wyraziłem sie jasno i precyzyjnie totez prostuję. Chodziło mi o ludzi którzy utożsamiają się z różnego pokroju rasistami hołubiącymi rasy germańsko/nordyckie ponad wszystkie inne, a sami są Słowianami. Aryjskość w mojej wypowiedzi oznacza aryjskość w nazistowskim rozumieniu tego słowa, czyli germańskość/nordyckość. Tyle, po za tym bez zmian
No,i teraz wszystko gra