08-17-2005, 03:52 PM
[quote="-lilith-"]A mi się Wywiad z Wampirem i Dracula podobały
Nie wiem czy to pierwsze to horror, ale i tak fajne. Lubię filmy o wampirach. Tak poza tym kilka filmów wyminiocych wyżej. Trochę jestem wkurzona, bo widzę, że zachwalacie Siedem, miałam okazję oglądać (co prawda po angielsku, no ale miałam
), ale w końcu stwierdziłam, że wygląda na nudne i sobie odpuściłam.
A tak poza tym to Frankenstein. Blair Witch i The Ring nie widziałam
quote]
...popieram... też lubię takie klimaty....
Pozaty "Siedem" - mimo wszystko lubię ten film. Dopiero jak zobaczyłam Kevina Spacey'ego w roli Lestera w 'American Beauty', i poraz n-ty obejżałam Siedem zauw., zorientowałam się że to on grał John'a (seryjnego mord.)
.
Osobiście wolę B.W.P. I (II- jakoś mi zbytnio nie podpasowała...) . "Ring" dane mi było ujżeć tylko w wersji japońskiej (może nawet i lepiej..
- słyszałam że wersja ameryk. jest słabsza, i to o wiele...) - obydwie części - po prostu warto...
A co się tyczy "Frankenstein" (widziałam tylko wersję Kennetha Branagh'a...) - aż głupio pisać, ale nawet nie zorientowałam się ,że to De Niro grał ów monstrum
... fenomenalny... (mimo że nie przepadam za tym aktorem przyjnaję że był świetny..)
Nie wiem czy to pierwsze to horror, ale i tak fajne. Lubię filmy o wampirach. Tak poza tym kilka filmów wyminiocych wyżej. Trochę jestem wkurzona, bo widzę, że zachwalacie Siedem, miałam okazję oglądać (co prawda po angielsku, no ale miałam
), ale w końcu stwierdziłam, że wygląda na nudne i sobie odpuściłam.A tak poza tym to Frankenstein. Blair Witch i The Ring nie widziałam
quote]
...popieram... też lubię takie klimaty....
Pozaty "Siedem" - mimo wszystko lubię ten film. Dopiero jak zobaczyłam Kevina Spacey'ego w roli Lestera w 'American Beauty', i poraz n-ty obejżałam Siedem zauw., zorientowałam się że to on grał John'a (seryjnego mord.)
.Osobiście wolę B.W.P. I (II- jakoś mi zbytnio nie podpasowała...) . "Ring" dane mi było ujżeć tylko w wersji japońskiej (może nawet i lepiej..
- słyszałam że wersja ameryk. jest słabsza, i to o wiele...) - obydwie części - po prostu warto...A co się tyczy "Frankenstein" (widziałam tylko wersję Kennetha Branagh'a...) - aż głupio pisać, ale nawet nie zorientowałam się ,że to De Niro grał ów monstrum
... fenomenalny... (mimo że nie przepadam za tym aktorem przyjnaję że był świetny..)
...carpe noctem...
"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński