08-15-2005, 12:57 PM
Eeee pieprzenie, ja mam koszulkie HF bo nadruk fajny
podobal mi sie
...
Do nas jakis kolo podszedl i w butelce po Coli 0,5 sprzedawal rozmajony spirol za 13 zeta ... mowil ze 50/50 ... no to z racje tego ze goralem jestem ... wzialem ... pilem, przeszlo jak woda ... gora 20-30% ... nie kupilismy
...
A na deszcz jak gralo Lao Che to bylem poteznie wkurwiony ... musialem isc do namiotu bo zimno jak sto chujów ... a tak fajnie sie słuchalo, chociaz niestety bez towarzystwa
... moze za rok jakas mnie przygarnie
... rotfl 
Kolejki po broar w sumie nie byly takie masakryczna ...d a sie przezyc ...
A dewastacja pociagow ? Chujnia ! Kurwa nic nikomu nie przeszkadza a tu jeb, i okno wyjebane :/ ... ehhh ... jechalismy dwu pietrowcem, to u nas jeszcze luz ... ale na gorze to co chwila szyby lecialy ... shit :/ ...
podobal mi sie
... Do nas jakis kolo podszedl i w butelce po Coli 0,5 sprzedawal rozmajony spirol za 13 zeta ... mowil ze 50/50 ... no to z racje tego ze goralem jestem ... wzialem ... pilem, przeszlo jak woda ... gora 20-30% ... nie kupilismy
... A na deszcz jak gralo Lao Che to bylem poteznie wkurwiony ... musialem isc do namiotu bo zimno jak sto chujów ... a tak fajnie sie słuchalo, chociaz niestety bez towarzystwa
... moze za rok jakas mnie przygarnie
... rotfl 
Kolejki po broar w sumie nie byly takie masakryczna ...d a sie przezyc ...
A dewastacja pociagow ? Chujnia ! Kurwa nic nikomu nie przeszkadza a tu jeb, i okno wyjebane :/ ... ehhh ... jechalismy dwu pietrowcem, to u nas jeszcze luz ... ale na gorze to co chwila szyby lecialy ... shit :/ ...