08-12-2005, 08:29 PM
ExtremeAgression napisał(a):...otoz co maja glany wspolnego z metalem ?hock:
...
ExtremeAgression napisał(a):metal sposrod innych gatunkow muzyki wyroznia ekstrema i to ona jest w nim najwazniejsza, warsztat/technika jest przewaznie jednym z mniej istotnych elementow.
Dla mnie na równi ważnym z ekstremą... muzykę analizuję a nie pochłaniam tylko daltego, że jest cieżka... heh...
ExtremeAgression napisał(a):są i co z tego ? jesli muzyka jest ekstremalna a do tego dojdzie technika na wysokim poziomie to ok - jest zajebiscie.
No to o co k***a chodzi?
ExtremeAgression napisał(a):na zywo bys w tym momencie dostal wpierdol, taka wada internetu .
Już wiem dalczego ludzie uważają 'metalowów' za naród agresywny... tą wypowiedzią tylko zrobiłeś z siebie 'dresika' w skórze...
ExtremeAgression napisał(a):po twoich postach mozna wywnioskowac ze nie masz zielonego pojeca o muzyce ktorej znawce udajesz, nie znasz jej historii i najwazniejszych grup.
Padam na kolana panie!!! A znawcy nie udaję w odróżnieniu od ciebie... puszcząjąc teksty w stylu, że "metal to tylo napierdalanie" jedynie mu szkodzisz...
------
Ja kończę temat... przymijmy, że ty jesteś "pawdziwym i jedynym sprawiedliwym metalowcem" a ja "miłośnikiem gitarowej muzyki, w tym metalu" i będzie kwita. Nie mam zamiaru się kłócić... bo z co poniektórymi nie da się spokojnie pogadać. (dziwi mnie tylko dlaczego będąc miłośnikiem metalu, ukazujesz tę muzykę jako prostacką sieczkę gdzie liczy się tylko agresja, a fanów ciężich brzmień jako osobników skorych do bitki... heh...)

hock: