08-12-2005, 06:42 PM
"No a ty chodzisz w glanach przy 30* upale, śpisz w trumnie, zakładasz naćwiekowany pasek nawet do kąpielówek (oczywiście czarnych
hock: ), słuchasz TYLKO metalu (nawet rocka nie przystoi przecież takiemu przykładnemu metalowcowi) i pijesz co rano kubeczek krwi przed modlitwą do sZATANA... "
w sumie to bym to pominal bo szkoda mojej uwagi ale nurtuje mnie jedno pytanie - otoz co maja glany wspolnego z metalem ?
hock:
"No jest metal gdzie technika nie jest wcale potrzebna pewnie tylko takiego słuchasz."
metal sposrod innych gatunkow muzyki wyroznia ekstrema i to ona jest w nim najwazniejsza, warsztat/technika jest przewaznie jednym z mniej istotnych elementow .
"są wykonawcy, kótrzy nie tylko napierdalają ale mogą się poszczycić sporymi umiejętnościami... "
są i co z tego ? jesli muzyka jest ekstremalna a do tego dojdzie technika na wysokim poziomie to ok - jest zajebiscie.
"Miło mi, że poznałem nowego kolegę 'kindermetala'..."
na zywo bys w tym momencie dostal wpierdol, taka wada internetu .
"(mam wrażenie, że owym kinder-coś-tam to jesteś raczej ty, wystarczy spojrzeć tylko na twoje wypowiedzi)"
na moje wypowiedzi ? po twoich postach mozna wywnioskowac ze nie masz zielonego pojeca o muzyce ktorej znawce udajesz, nie znasz jej historii i najwazniejszych grup.
hock: ), słuchasz TYLKO metalu (nawet rocka nie przystoi przecież takiemu przykładnemu metalowcowi) i pijesz co rano kubeczek krwi przed modlitwą do sZATANA... "w sumie to bym to pominal bo szkoda mojej uwagi ale nurtuje mnie jedno pytanie - otoz co maja glany wspolnego z metalem ?
hock: "No jest metal gdzie technika nie jest wcale potrzebna pewnie tylko takiego słuchasz."
metal sposrod innych gatunkow muzyki wyroznia ekstrema i to ona jest w nim najwazniejsza, warsztat/technika jest przewaznie jednym z mniej istotnych elementow .
"są wykonawcy, kótrzy nie tylko napierdalają ale mogą się poszczycić sporymi umiejętnościami... "
są i co z tego ? jesli muzyka jest ekstremalna a do tego dojdzie technika na wysokim poziomie to ok - jest zajebiscie.
"Miło mi, że poznałem nowego kolegę 'kindermetala'..."
na zywo bys w tym momencie dostal wpierdol, taka wada internetu .
"(mam wrażenie, że owym kinder-coś-tam to jesteś raczej ty, wystarczy spojrzeć tylko na twoje wypowiedzi)"
na moje wypowiedzi ? po twoich postach mozna wywnioskowac ze nie masz zielonego pojeca o muzyce ktorej znawce udajesz, nie znasz jej historii i najwazniejszych grup.
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !