08-12-2005, 04:34 PM
A ja zacząłem od SoaD'u (krótko przed tym jak Steal This Album wychodził) i wciągnęło mnie to, no i wciągnęły mnie te klimaty... przyznam, że na początku byłem pozerkiem małym (może i nadal jestem
), bo zacząłem się ubierać na czarno tylko dlatego, że metalu słuchałem... później były jakieś zespoły (m.in. Bloodbath, Mudvaine, Slipknot), ale szybko odeszły w zapomnienie, choć jeszcze nazwy pamiętam
Potem jakoś się przeżuciłem na Pidżamę, Dezertera, do tego spodobał mi się Unearth i zacząłem tkwić w klimatach punk/hardcore... dziś głównie tego słucham, ale innych też (a co!)... i naprawdę jestem w stanie strawić wszystko
m.in. death, heavy, alternate, ska, regge (czy jak się to pisze
) a nawet czasem disco polo (ale to starsze), ale to raczej żeby się pośmiać
Ale nadal słucham mojego korzennego zespołu jakim jest System! yea!
), bo zacząłem się ubierać na czarno tylko dlatego, że metalu słuchałem... później były jakieś zespoły (m.in. Bloodbath, Mudvaine, Slipknot), ale szybko odeszły w zapomnienie, choć jeszcze nazwy pamiętam
Potem jakoś się przeżuciłem na Pidżamę, Dezertera, do tego spodobał mi się Unearth i zacząłem tkwić w klimatach punk/hardcore... dziś głównie tego słucham, ale innych też (a co!)... i naprawdę jestem w stanie strawić wszystko
m.in. death, heavy, alternate, ska, regge (czy jak się to pisze
) a nawet czasem disco polo (ale to starsze), ale to raczej żeby się pośmiać
Ale nadal słucham mojego korzennego zespołu jakim jest System! yea!
![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)
Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.