08-06-2005, 07:23 PM
warsadal napisał(a):No więc, po kolei:
z Blondie zetknąłem się poraz pierwszy jak miałem bodajże... 8 latOjciec mi pokazał. Odrazu zakochałem się w jej muzyce. Pamiętam, że wtedy moi koledzy słuchali Backstreet Boys, Spice Girls, itp., a ja byłem trochę z boku słychając, The mammas & the puppas, ABBY i właśnie Blondie. Co o niej sądzicie? I odrazu ostrzegam: nie toleruję krytyki!
Mają być samo 'ochy' i 'achy'
Ulubione utwory: Call Me, Heart of glass, Eat to the beat, Rapture.
P.s Blondie to moja szczenięca miłość
Milo ze ktos poruszyl tematy muzy lat 80/90 bo wiele kawalkow z tego okresu mnie "wychowalo", Blondie miala pare(doslownie)hitow, wiec nadaje sie na impre, pakujesz na skladanke jej kawalki, dorzucasz jeszcze rzeczy typu Sabrina, wczesny Depeche Mode, Pet shop Boys, Camouflage, Bad boys Blue czy U96 i jazda, zabawa na pewno lepsza anizeli imprezy przy hip hopie badz techno niskiego lotu.

Ojciec mi pokazał. Odrazu zakochałem się w jej muzyce. Pamiętam, że wtedy moi koledzy słuchali Backstreet Boys, Spice Girls, itp., a ja byłem trochę z boku słychając, The mammas & the puppas, ABBY i właśnie Blondie. Co o niej sądzicie? I odrazu ostrzegam: nie toleruję krytyki!
Mają być samo 'ochy' i 'achy'