11-10-2005, 08:54 PM
jeszce na stilach nie zdażyło mi sięby po miesiacu pękła skóra, o to się nei marchw. Widać miałeś bardzo czerstwe glany. Moje pierwsze stile żyły 2 lata, z czego przez rok wyglądały przyzwoicie i to jest bardzo mało jak na glany. Moje ostatnie (nie stile) żyły 4 latka, z czego przez 3 wyglądały dobrze
a to juz jest średnio jak na glany, ale jak na mój były tryb życia to jest to cholernie dużo.
Co do języka - luźniej wiąż glany na ich końcu póki ich nie rozchodzisz, ale bardzo ścisło staraj sie wiazać na pozostałej części. To mozę cie kosztować pare strupów, ale jak już je tak rozchodzisz to będą cód miód
mały edit:
nie.. Steel to nei to samo co stiil...
hock:
a to juz jest średnio jak na glany, ale jak na mój były tryb życia to jest to cholernie dużo.Co do języka - luźniej wiąż glany na ich końcu póki ich nie rozchodzisz, ale bardzo ścisło staraj sie wiazać na pozostałej części. To mozę cie kosztować pare strupów, ale jak już je tak rozchodzisz to będą cód miód
mały edit:
nie.. Steel to nei to samo co stiil...
hock:
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]