07-26-2005, 09:19 PM
Scully napisał(a):Jeszcze Ci mało uzasadnień?Kalin napisał(a):Niech to forum zakonczy działalnosc, to bedzie najlepsze rozwiazanie.uzasadnij
Co chwila ktoś probuje udowodnic swoja wyzszosc nad innymi itp. Za duzo ludzi probuje sie dowartosciowywac tym forum, a dowartosciowuje ich własnie takie bezsensowne pierdolenie/jeżdzenie po kimś, po jakimś zespole itp.
Widać ze true osobnicy na tym forum, mają za duzy wpływ na ograniczone mozgi co niektorych uzytkownikow. Stali się autorytetami, co jest naprawde załosne. Załoze sie ze Ci sami uzytkownicy na innych forach zachowuja sie inaczej.
Coz, tak bywa, ja leje na to, bo to forum zeszło juz dawno temu na psy i nic tego nei zmieni, niezamierzam dłuzej zostawac na tym tonącym statku.
Szkoda mi tylko tych normalnych ludzi którzy tu są, ale mam nadzieje ze pozostana soba, bo codzien mozna zaobserwowac nowa osobe ktora ulega wpływa innych i przemienia sie w pojeba.
Amen
Edit.
VerDt napisał(a):Za to Ty jestes tu kilka dni, a juz udało Ci sie zwrocic moja uwage na Twoje bezgraniczne kretynstwo.Scully napisał(a):Kalin napisał(a):Niech to forum zakonczy działalnosc, to bedzie najlepsze rozwiazanie.uzasadnij
Ponieważ chce być trendi i zwrócić na siebie uwage.