07-17-2005, 05:17 PM
Widze ze wiele osob raczej negatywnie ocenia Varga, w wielu przypadkach bierze sie to z powodu czytania blednych informacji o Vikernesie.W necie jest masa gowno wartych biografii, wywiadow i notatek praktycznie wyssanych z palca.Polecam wszystkim zajrzenie na stronke www.burzum.org , tam w odpowiednim dziale Varg opisuje powstanie norweskiej sceny BM, prawdziwy obraz morderstwa Euro, zalozenie oraz dalsze losy Burzum, wszystko jest czesto aktualizowane(ostatni wpis sprzed miesiaca).W tym momencie jest to jedyne wiarygodne zrodlo informacji o Vargu(jako ze jest wspolprowadzacym strony)w necie(oficjalnej strony nie licze bo od dawna wstrzymala dzialanosc).
Natomiast co do muzyki to dla mnie jeden z lepszych zespolow BM, mimo ze ostatnie plyty nie maja nic wspolnego z tym nurtem to posiadaja klimat ktory bije od kazdych plyt Varga.Swoja droga po wyjsciu z paki(srodek 2006-ego roku)Vikernes ma nagrac nowa plyte ktora ma byc w stylu wczesniejszych wydawnictw.Jak dla mnie kvlt
.
Natomiast co do muzyki to dla mnie jeden z lepszych zespolow BM, mimo ze ostatnie plyty nie maja nic wspolnego z tym nurtem to posiadaja klimat ktory bije od kazdych plyt Varga.Swoja droga po wyjsciu z paki(srodek 2006-ego roku)Vikernes ma nagrac nowa plyte ktora ma byc w stylu wczesniejszych wydawnictw.Jak dla mnie kvlt
.