11-15-2005, 09:10 PM
Wiec tak :
-Tomash , Franek , Buubi , Kamael - właściwie to tych lubie najbardziej . Glownie za gusta muzyncze podobne do moich ale i za to ze maja ogromna wiedze muzyczna .
-hagemon88 - jego teksty miazdza
-Tuomasss - za pomos w wyborze gitary
A do tego jak mozna wypominac jakiemus sklepu , ze zamawia do swojej oferty cos co sie sprzedaje ?
-Tomash , Franek , Buubi , Kamael - właściwie to tych lubie najbardziej . Glownie za gusta muzyncze podobne do moich ale i za to ze maja ogromna wiedze muzyczna .
-hagemon88 - jego teksty miazdza
-Tuomasss - za pomos w wyborze gitary

Cytat:ach-dziekuje bardzo! az tak bedziesz przezywal moje wypowiedzi? moze masz jakies problemy ze soba, kompleksy i musisz se znalezc jakas ofiare? wypraszam sobie!Rotfl'n'lol . Jezeli ktos ma tu kompleksy to jedynie Ty . Potiwerdza to cytat Twojej wlasnej wypowiedzi w ktorej udowadniasz , ze musisz sie dowartosciowac swoja oryginalnoscia :
Cytat:jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęły a więc miałam nadzieję że nie będzie jej miało zbyt dużo osób! A tu niestety, poszłam na jakiś gotycki koncert i okazało się że IDENTYCZNA !!!! miała co druga kobita! Myślałam że będę originalna, niestety okazało się co innego...nie wiem ... ale dla mnie to nie jest normalne ...
A do tego jak mozna wypominac jakiemus sklepu , ze zamawia do swojej oferty cos co sie sprzedaje ?