07-11-2005, 12:32 AM
Cytat:Więcej nie będe gadać. Dodam, że dziewczyny to słodkie pindy a teraz o zgrozo jedna, przypięła sobie agrafek do spodni i twierdzi, że słucha Nirvany, co dla Kurta jest boleśniejsze niż strzał w łeb ;] Teraz z taka druga, kupiły sobie flamaster i jest podnieta. Na łąwce czy na murku w parku takie oto napisy przez nie wykonane możemy znaleźć:te napisy na murze :/ Ver zabij je czym predzej ... i wlasnie Nirvana jest nielubiana przez takie pindy - uslyszy jedna piosenke Nirvany (najczesciej to SLTS i kupuje naszywki i koszulki ) , zle kojarzona jest
Kurt smells like Teen Spirit - by Oleńka, Olka-Kicia
Kurt Cobain - by Oleńka
Kurt Cobain - by Olka-Kicia
Zbiera na wymioty i chcę się normalnie gówniary zabić
Szkoły nie polecam nikomu. Chyba, że chce mnie wesprzeć w tej męczarni, bo muszę już wytrwać do końca gimnazjum. A potem Rock in 1 LO ;]
A co do prywatnych szkol : hmmm (wypowiem sie o szkole prywatnej w moim city, z innymi nie mam doczynienia) strasznie niski poziom , zawyzane oceny .No sami pomyslcie jak mozna z sredniej 3,5+ (6klasa) na 5,0+(1gim) wjechac ? a w tej szkole same pedaly ...jak oni sie ubieraja , wygladaja, ten styl chodzenia ohhhh
:laughing: