07-06-2005, 07:48 PM
AAAA cieszę się, że ktOś zAczął ten temAt =) MOjA ulubiOnA kApelkA =) MOim zdAniem Guns N' ROses nie rOzpAdłO się dOkłAdnie przez AxlA =/ KAżdy tutAj zawinił, Ale nie wnikAjmy... TAkiegO zespOłu już nie będzie... NOwe GN'R ekhem.. =D bez kOmentArza. Velvet RevOlver nO.. ujdzie. Ale jestem niemile zAskOczOnA =/ Przecież SlAshik tAkie sOlówki dAwAł =) chOćby w NOvember RAin, lub DOn't Cry A tutAj? NA tAKim pOziOmie nic nie słyszAłam =/ NO Ale cóż... GN'R żAden zespół nie dorównA =(Moje ulubiOne piOSenki tO:
NOvember RAin
DOn't Cry
EstrAnged
Sex, Drugs And Rock n' rOll
Achh... SłuchAm ich cOdziennie Od pOnAd pół rOku. I czegOś tAkiegO nie byłO =) SOlówki Slasha w pOłączeniu z głOsem Axla ehh... JAk słuchAm DOn't cry tO czAsami rycze.. JAk mAłe dzieckO. MOje mArzenie tO, Aby GN'R byłO tAkie jAk nA poczĄtku.. =( Axl, SlAsh, Izzy, Steven i Duff (któregO też bArdzo cenię =)) TrOszkę się rOzpisAłAm, Ale O tAk wspAniAłej Kapelce, którA "kiedyś" istniAłA mOżna pisAc gODzinAmi. POprAwka. DlA mnie OnA zAwsze będzie istnieć =) Nigdy ich nie zAwiOde... szkOdA, tylkO, że Oni mnie zAwiedli =P Ale wybAczAm =) Jeżeli ktOś chce się ze mnĄ skOntAktOwAć to nA gg prOszę:3828725
POZdrAwiAm fAnów GN'R BużkA pAAA =*
NOvember RAin
DOn't Cry
EstrAnged
Sex, Drugs And Rock n' rOll
Achh... SłuchAm ich cOdziennie Od pOnAd pół rOku. I czegOś tAkiegO nie byłO =) SOlówki Slasha w pOłączeniu z głOsem Axla ehh... JAk słuchAm DOn't cry tO czAsami rycze.. JAk mAłe dzieckO. MOje mArzenie tO, Aby GN'R byłO tAkie jAk nA poczĄtku.. =( Axl, SlAsh, Izzy, Steven i Duff (któregO też bArdzo cenię =)) TrOszkę się rOzpisAłAm, Ale O tAk wspAniAłej Kapelce, którA "kiedyś" istniAłA mOżna pisAc gODzinAmi. POprAwka. DlA mnie OnA zAwsze będzie istnieć =) Nigdy ich nie zAwiOde... szkOdA, tylkO, że Oni mnie zAwiedli =P Ale wybAczAm =) Jeżeli ktOś chce się ze mnĄ skOntAktOwAć to nA gg prOszę:3828725
POZdrAwiAm fAnów GN'R BużkA pAAA =*
Były dwie siOstry: nOc i śmierć
NOc większA, A śmierć mniejszA
NOc byłA pięknA jAk sen, A śmierć?
Śmierć byłA jeszcze piękniejszA...
NOc większA, A śmierć mniejszA
NOc byłA pięknA jAk sen, A śmierć?
Śmierć byłA jeszcze piękniejszA...