07-05-2005, 09:03 PM
to już lepiej wbić na pole namiotowe, będzie taniej, będzie lepiej i zabawniej (odrazu mówię że mogę wziąć którąś z pań do mojego namiotu wrazie gdyby nie miałą
- dżołk)a tak poważnie myślę że to był by dobry pomysł, jak będe miał kase to przyjadę, choć narazie niebardzo czaję gdzie to dokłądnie jest a na mapę mi się nie chce spojrzeć
w pierwszym dniu proponował bym zapoznać się przy odpowiednim sprzęcie, skuć się tak ze 3 razy a wieczorem iść na wiejskie dicho <rotfl> a później palić dziewice i gwałcić wsie (jak mówił Sir Swędziwór Moszna.)
- dżołk)a tak poważnie myślę że to był by dobry pomysł, jak będe miał kase to przyjadę, choć narazie niebardzo czaję gdzie to dokłądnie jest a na mapę mi się nie chce spojrzeć
w pierwszym dniu proponował bym zapoznać się przy odpowiednim sprzęcie, skuć się tak ze 3 razy a wieczorem iść na wiejskie dicho <rotfl> a później palić dziewice i gwałcić wsie (jak mówił Sir Swędziwór Moszna.)
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!