07-03-2005, 12:36 PM
ja koncert ogladalam caly..zaczynajac od 14.50do 1.30...bardzo mi sie podobal bylo wiele wspanialych wystepow najlepsze w Londynie...ale musze powiedziec ze ta publicznosc w Hyde parku byla jakas taka dziwna..caly czas praktycznie stali..zadnej reakcji,nic..i to mnie denerwowalo byla bardzo duza roznorodnosc artystow kazdy mogl znalezc cos dla siebie a oni jak z kamienia...za to Filadelfia sie bardzo dobrze bawila...praktycznie caly czas lecial ich klimat-hip hop bardzo podobalo mi sie to ze Will Smith prowadzil impreze i zdziwilam sie jak cala Filadelfia zaczela nagle rapowac piosenke z serilau Ksiaze z Bel-Air(widac bylo ze Smith byl bardzo szczesliwy)duram Duran byl okropny w ogole ich wystep mi sie nie podobal...VR jak zawsze swietni...poczatek McCarneya z U2 wspanialy,a sam wystep zespolu byl malym przedsmakiem koncertu w Chorzowie(tak samo jak The Killers)
Osobiscie bardzo wstrzasnelo mna jak pokazywali filmiki o Afryce i filmiki z kamapni One...mialam lzy w oczach jak pokazali film sprzed 20 lat a po chwili weszla na scene ta dziewczyna z Etiopii ktora 20 lat temu umierala na rekach swojego ojca a teraz skonczyla studia i jest na Live 8...to bylo wspaniale
super rowniez byly przemowienia gwiazd...podobala mi sie akcja jak na scene wyszedl Bill Gates
dla mnie najwiekszymi gwiazdami i bohaterami wieczoru byli Bob Geldof oraz Nelson Mandela...te wszytskie gwiazdy ktore sie wczoraj pojawily sie na scenie byly dla mnie niczym tego wieczory przy Geldofie i Mandeli..
a tak BTW czy ktos z was wpisal sie na liste Live8 ??? ja osobisice sie wpisalam
Osobiscie bardzo wstrzasnelo mna jak pokazywali filmiki o Afryce i filmiki z kamapni One...mialam lzy w oczach jak pokazali film sprzed 20 lat a po chwili weszla na scene ta dziewczyna z Etiopii ktora 20 lat temu umierala na rekach swojego ojca a teraz skonczyla studia i jest na Live 8...to bylo wspaniale
super rowniez byly przemowienia gwiazd...podobala mi sie akcja jak na scene wyszedl Bill Gates
dla mnie najwiekszymi gwiazdami i bohaterami wieczoru byli Bob Geldof oraz Nelson Mandela...te wszytskie gwiazdy ktore sie wczoraj pojawily sie na scenie byly dla mnie niczym tego wieczory przy Geldofie i Mandeli..
a tak BTW czy ktos z was wpisal sie na liste Live8 ??? ja osobisice sie wpisalam