07-03-2005, 09:07 AM
ja oglądałem przez net nie wiem jakim sposobem nie mogłeś obejrzeć ja podłączałem się kilka razy i żadnych problemów z tym nie miałem transmisja przez internet była dobra
a można było oglądać w zasadzie co się chciało jedynie transmisji z rzymu nie było no i jakość obrazu przy małym transferze pozostawiała wiele do życzenia
a co do koncertu uważam go za bardzo udany jak dla mnie gwiazdą był pink floyd i to nie kwestionowaną
fajnie było ich zobaczyć w starym składzie może Watersowi z tremy tak się działo:> w końcu po tylu latach
ale mimo to koncert PF był świetny najbardziej podobał mi się Comfortably Numb pewnie dla tego że z tych trzech kawałków lubie go najbardziej
ale i Wish You Were Here i Money nie były źle wykonane co do The Who to specjalnie niczym mi nie zaimponowali do tych którzy dobrze wypadli a ich oglądałem zalicza się : REM fajny emage wokalisty UB40 Velvet Revolver coś mocniejszgo w końcu no i Sting za to nie mogłem zcierpieć Madonny Williamsa i Marie Carey ogólnie koncert zaliczam do bardzo udanych
a można było oglądać w zasadzie co się chciało jedynie transmisji z rzymu nie było no i jakość obrazu przy małym transferze pozostawiała wiele do życzenia
a co do koncertu uważam go za bardzo udany jak dla mnie gwiazdą był pink floyd i to nie kwestionowaną
fajnie było ich zobaczyć w starym składzie może Watersowi z tremy tak się działo:> w końcu po tylu latach
ale mimo to koncert PF był świetny najbardziej podobał mi się Comfortably Numb pewnie dla tego że z tych trzech kawałków lubie go najbardziej ale i Wish You Were Here i Money nie były źle wykonane co do The Who to specjalnie niczym mi nie zaimponowali do tych którzy dobrze wypadli a ich oglądałem zalicza się : REM fajny emage wokalisty UB40 Velvet Revolver coś mocniejszgo w końcu no i Sting za to nie mogłem zcierpieć Madonny Williamsa i Marie Carey ogólnie koncert zaliczam do bardzo udanych