08-18-2004, 07:49 PM
Na początek mała reklama: otóż w Sopocie na ulicy Morskiej 11A otwarty został sklep specjalistyczny, mają naprawdę spory wybór komiksów zarówno wydawanych obecnie w Polsce jak i za granicą oraz numery archiwalne. Z cenami bywa różnie niekiedy nie są adekwatne to faktycznej wartości jakiegoś numeru a to z powodu na jego "zużycie". Dlatego lepiej nie kupować w ciemno. Jak ktoś chce więcej informacji to proszę oto mail: komiksydlaludzi@wp.pl
A jak ktoś ma zbyt dużo czasu w wakacje to niech przyjedzie do Gdańska na przełomie lipiec/sierpień. Wtedy jest tam Jarmark Dominikański, na którym zawsze jeszt od 4-6 stoisk z komiksami. Moim zdaniem lepiej zaopatrywać się na Jarmarku niż w sklepie a to dlatego, że zawsze można coś utargować
Są to jednak atrakcje raczej dla ludzi z pomorza. Innym się to nie opłaca.
Na koniec chciałam się jeszcze zapytać co sądzicie o DK? Wydawnictwie, które pojawiło się niewiadomo skąd i odrazu zaatakowało polski rynek komiksowy takimi tytułami jak Ultimate X-Men (na który czekałam 3 lata!) czy The Spectacular Spider-Man. [/u]
A jak ktoś ma zbyt dużo czasu w wakacje to niech przyjedzie do Gdańska na przełomie lipiec/sierpień. Wtedy jest tam Jarmark Dominikański, na którym zawsze jeszt od 4-6 stoisk z komiksami. Moim zdaniem lepiej zaopatrywać się na Jarmarku niż w sklepie a to dlatego, że zawsze można coś utargować
Są to jednak atrakcje raczej dla ludzi z pomorza. Innym się to nie opłaca.Na koniec chciałam się jeszcze zapytać co sądzicie o DK? Wydawnictwie, które pojawiło się niewiadomo skąd i odrazu zaatakowało polski rynek komiksowy takimi tytułami jak Ultimate X-Men (na który czekałam 3 lata!) czy The Spectacular Spider-Man. [/u]
"...Inside my shell I wait and bleed..."