07-01-2005, 07:06 PM
Kamael napisał(a):Miriam napisał(a):Świetna płytka, więc jak mogłaby Ci się nie spodobać? [powiedział z większą już pewnością w głosie ;D] Wręcz przeciwnie, czyli czeka mnie jakaś nagroda? ;>Kamael napisał(a):Miriam napisał(a):Niestety, z "Souvenirs" nici, poszłam więc za radą Kamaela i zamówiłam Mandylion. Na dniach powinna trafić w moje ręceOj, muszę więc liczyć, że Ci się spodoba, bo pewnie w innym wypadku mi się oberwie ;D.
Mam już "Mandylion"Co prawda, zdążyłam przełuchać tylko raz, więc póki co nie mogę za wiele powiedzieć, ale jedno wiem na pewno: nie oberwiesz, wręcz przeciwnie ;D
Hehe, nagrodę wyślemy pocztą ;D Wracając do "Mandylion"... Za każdym przesłuchaniem tej płyty, coraz bardziej uzależniam się od muzyki na niej zawartej. Ona po prostu wchodzi w głowę (serce) i tam już pozostaje. Trudno mi cokolwiek napisać, gdyż żadne słowa nie oddadzą klimatu tej płyty. Napiszę pokrótce: niezwykle klimatyczna i emocjonalna muzyka; świetna gra instrumentalistów oraz przepiękny wokal Anneke. Obok "Mandylion" nie sposób przejść obojętnie.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters