06-21-2005, 09:33 PM
Johnny napisał(a):Taaaa...Ile by macie lat dzieci ??Myślicie ze na scenie jest pewnie bardzo łatwo stworzyc agresje...Jestem prekustą wogole nie znanego zeposlu...Poprotu sobie gramy dla siebie ! I WIERZCIE mi to nie jest tak sobie stworzyc agresje od słowa...Mam 29 lat...I wiem duzo o takie muzie...Ciekawe jakie są wasze typu agresji pewnie Ivan i Delfin co ??
Pozdro.Johnny ! STAY SIC !
to ze masz 29 lat, nie znaczy ze pozjadales wszystkie rozumy i mozesz nie liczyc sie ze zdaniem mlodszych. poza tym jesli jestes "perkusta" to tym bardziej powinienes wiedziec ze Slipknot nie jest wcale "najagresywniejszym" zespolem. nie mowie ze wcale jej nie ma(agresji), ale z pewnoscia "znajda" sie setki zespolow od ktorych wali piekielna siara na kilometr bardziej niz od Slipknota(jesli od niego wali wogole czyms innym jak tandeta...)
Live Like An Angel, Die Like A Devil

Myślicie ze na scenie jest pewnie bardzo łatwo stworzyc agresje...Jestem prekustą wogole nie znanego zeposlu...Poprotu sobie gramy dla siebie ! I WIERZCIE mi to nie jest tak sobie stworzyc agresje od słowa...Mam 29 lat...I wiem duzo o takie muzie...Ciekawe jakie są wasze typu agresji pewnie Ivan i Delfin co ??