06-12-2005, 11:10 AM
Cytat:Chodzi mi o to że starsze kawałki bardziej mi się podobały niż te puszczane teraz, poprostu każdy kto kiedyś słuchał Wwo, przed nagraniem nowej płyty wie(a przynajmniej powinien wiedzieć) o czym mówię/piszę
No cóż, kwestia gustu. Jak dla mnie WWO było, jest i będzie wielkie, bo poprostu Sokół i Jędker są fantastyczni. Zwłaszcza Sokół. Jędker zawsze raczej był w cieniu, teraz znacznie się poprawił i chociaż dalej jest w cieniu to już nie tak bardzo jak kiedyś. Sokół też robi postępy. Mi tam stare kawałki WWO bardzo się podobają, ale nie uważam żeby nowe były gorsze. Teraz mają jeszcze najlepszego DJ w Polsce i jednego z najlepszych w Europie, mówie oczywiście o Deszczu Strugi. Piosenki, do których zrobił bit mają poprostu zajeb**** podklad
.Ok, ale jak to się mówi z gustami się nie dyskutuje
Co do nowej płyty: ja się tego kurwa nie mogę doczekać!! Ja pier**** kiedy dowiedziałem się kto zrobił im bit to mnie zatkało. I tak czekałem na tą płyte, a to że tacy ludzie jak The Horsemen nagrają bity do 5 piosenek to już kur** poprostu nie moge
Przecież ci ludzie tworzyli dla J-Lo i Twista
A i jeszcze ten kontrakt, który podpisało Prosto Sokoła z Lil'Dap'em. Szok, masakra. Pokażmy światu na co stać Polski HH!!
I pokażemy dzieki Lil'Dap'owi
!!