06-11-2005, 06:00 PM
- potęga gospodarcza i militarna
- każdy kto chce,może znalezć pracę
- 90% społeczeństwa to skończone tępaki ,które prawdopodobnie nie wiedzą nawet kiedy się IIwojna światowa zaczęła
- posrane szkolnictwo - po studiach obywatel wprawdzie ma pracę ,ale jest przygotowany do wykonywania tylko określonego zawodu,reszta świata to dla niego ,,great mystery"
- większość młodzieży ,,made by American pie,Hip hop & reality shows"
- obłuda w polityce międzynarodowej
- telewizja robiąca pranie mózgu
- może i są ostoją pokoju światowego(chociaż rozprawa z IRakiem wiadomo jakie miała podłoże) ,ale jesli za iles tam lat każdy kraj bedzie funkcjonował tak jak USA, to ja już wolę wojnę nuklearną
Ogółem: DO PIACHU!!
- każdy kto chce,może znalezć pracę
- 90% społeczeństwa to skończone tępaki ,które prawdopodobnie nie wiedzą nawet kiedy się IIwojna światowa zaczęła
- posrane szkolnictwo - po studiach obywatel wprawdzie ma pracę ,ale jest przygotowany do wykonywania tylko określonego zawodu,reszta świata to dla niego ,,great mystery"
- większość młodzieży ,,made by American pie,Hip hop & reality shows"
- obłuda w polityce międzynarodowej
- telewizja robiąca pranie mózgu
- może i są ostoją pokoju światowego(chociaż rozprawa z IRakiem wiadomo jakie miała podłoże) ,ale jesli za iles tam lat każdy kraj bedzie funkcjonował tak jak USA, to ja już wolę wojnę nuklearną
Ogółem: DO PIACHU!!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia