06-06-2005, 04:03 PM
Dresik: kiedyś to znaczy dobrych parę lat temu :] a co, dwunastoletnie młokosy nie mogą słuchać muzyki i poszukiwać czegoś dla siebie?
Mnie to po prostu przestało wystarczać. Wspomniana wcześniej powtarzalność także i mnie zmęczyła ;] nie zapominając o fakcie, że nie przepadam za rymami (ogólnie, także w poezji), szczególnie jeśli są dość proste
Wilk: mnie ktoś mówił, że to jakiś kawałek 1 8 L, ale ja się nie znam :]
A propos wizualnej strony: no muzyka powinna bronić się sama, ale czasem fajnie popatrzeć na ciekawy image albo ładne twarzyczki i fryzury wykonawców
Mnie to po prostu przestało wystarczać. Wspomniana wcześniej powtarzalność także i mnie zmęczyła ;] nie zapominając o fakcie, że nie przepadam za rymami (ogólnie, także w poezji), szczególnie jeśli są dość prosteWilk: mnie ktoś mówił, że to jakiś kawałek 1 8 L, ale ja się nie znam :]
A propos wizualnej strony: no muzyka powinna bronić się sama, ale czasem fajnie popatrzeć na ciekawy image albo ładne twarzyczki i fryzury wykonawców
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć