06-06-2005, 11:59 AM
Dresik napisał(a):Nivo słowem-tchórzysz. Chciałeś pokazać jakie z nas prymitywy i jakiej beznadziejnej muzyki słuchamy. Wrzuciłeś obcięte teksty zamiast całych piosenek, chciałeś pokazałać inny sens niż mają naprawdę, prymitywny sens. Pojechałeś trzeci najlepszy w historii Polskiego HH zespół i jedną z jego najlepszych piosenek. I jestem pewien że to co wkleiłeś na forum wkleiłeś specjalnie, wyrwałeś tekst, który bez reszty pokazuje te piosenki w innym świetle. Ty ze mna konczysz dyskusje?? Ze mna dyskusja nie ma sensu?? Wrzuciłeś ścieme i ty mi mówisz że to ze mną dyskusja nie ma sensu? I teraz jeszcze nie potrafisz się przyznać do pomyłki i ściemy. Dla takich osób mam 0 szacunku. Jak dla mnie jesteś Frajerem przez wielkie F.]
Sorki, że tak to odbierasz... Po prostu masz klapeczki na oczach i będziesz cały czas ślepo bronił swoich racji. Dyskusja nie ma sensu właśnie dlatego. Nie muszę ośmieszać HH specjalnie, wklejając wyrwane z kontekstu fagmenty tekstów. Wisi mi, czy wkleiłem teksty najlepszego czy najgorszych "składów". Każdy w miarę patrzący obiektywnie i bez tego wie jaki poziom prezentuje twoja ulubiona muzyka. A więc elo ziom, strzałka elo joł!