06-05-2005, 08:38 PM
Nivo słowem-tchórzysz. Chciałeś pokazać jakie z nas prymitywy i jakiej beznadziejnej muzyki słuchamy. Wrzuciłeś obcięte teksty zamiast całych piosenek, chciałeś pokazałać inny sens niż mają naprawdę, prymitywny sens. Pojechałeś trzeci najlepszy w historii Polskiego HH zespół i jedną z jego najlepszych piosenek. I jestem pewien że to co wkleiłeś na forum wkleiłeś specjalnie, wyrwałeś tekst, który bez reszty pokazuje te piosenki w innym świetle. Ty ze mna konczysz dyskusje?? Ze mna dyskusja nie ma sensu?? Wrzuciłeś ścieme i ty mi mówisz że to ze mną dyskusja nie ma sensu? I teraz jeszcze nie potrafisz się przyznać do pomyłki i ściemy. Dla takich osób mam 0 szacunku. Jak dla mnie jesteś Frajerem przez wielkie F.
Nie no hedonistą nie jestem bo mam większe wartości niż wlasną przyjemność ;p A i interesuje mnie wiele rzeczy, nawet lubie sobie czasem poczytać o jakichś niewyjaśnionych zjawiskach i sprawach, lubie też sobie porozmyślać nad życiem, ja jednak uważam że życie jest dla nas takie jakim go widzimy, a że jestem urodzonym optymistą to kocham życie i ono kocha mnie
Niczego bym nie zmienił w swoim życiu, bo uważam że jest fajne.
Co do Britney: Nie powiem żebym był jakimś jej wielkim fanem, ba, nie podoba mi się 75% jej piosenek. Ale taka muzyka jest idealna na impry, no przecież nikt nie będzie tańczył dziś przy Mozarcie
Cytat:JAk wolisz imprezowac, to nie bron sie 'przemysleniami o samobojstwach' tylko powiedz, zes hedonista skonczony i tyle, co za problem.
Britney to tez straszne gowno. Bit to jest chujnie nie element muzyczny, prawdziwa muzyka o instrumnty i melodia a nie 3 dzwieki na krzyz...
Nie no hedonistą nie jestem bo mam większe wartości niż wlasną przyjemność ;p A i interesuje mnie wiele rzeczy, nawet lubie sobie czasem poczytać o jakichś niewyjaśnionych zjawiskach i sprawach, lubie też sobie porozmyślać nad życiem, ja jednak uważam że życie jest dla nas takie jakim go widzimy, a że jestem urodzonym optymistą to kocham życie i ono kocha mnie
Niczego bym nie zmienił w swoim życiu, bo uważam że jest fajne.Co do Britney: Nie powiem żebym był jakimś jej wielkim fanem, ba, nie podoba mi się 75% jej piosenek. Ale taka muzyka jest idealna na impry, no przecież nikt nie będzie tańczył dziś przy Mozarcie