06-05-2005, 07:50 PM
A ja "śmiem" twierdzić że gadasz beznadziejne bzdury. Bo to co wyciąłeś na przykład z "Na speedzie" ma niby ukazywać puste brzmienie i to że Ascetoholix to beznadziejne typy z beznadziejnym tekstem. A sens piosenki jest zupełnie inny. Jak ktoś chce sobie zobaczyć tekst tej piosenki to niech sobie znajdzie bo nie chce mi się tu wklejać całej piosenki. "Hurtownia Hitów" Borixona to typowa baunsowa piosenka na imprezy, a powiedz mi czy dajmy na to Britney Spears, albo Eric Prydz mają inteligentne teksty? Nie. Liczy się bit. Natomiast to co wyciąłeś z Grammatiku to już wogóle kpina. Ta piosenka ma zupełnie inne przesłanie, zupełnie inny sens. Poza tym o ile Ascetoholix i Borixon nie są jakimiś "wirtuozami" HH, o tyle Grammatik jest legendą polskiej sceny HH i ta piosenka również. "CHCWD" to jedna z najlepszych piosenek w historii Europejskiego HH. Grammatik i prymitywne teksty-żeś kurwa trafił... pfff.......
A ja jednak wole imprezowac 8)
Cytat:W wieku lat 40 to trza myslec o planach emerytalnych, a do tego czasu trza bylo sensownie pracowac :>
A ja jednak wole imprezowac 8)