06-04-2005, 08:56 PM
Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy zostawiliście daaaleko w tyle ,,konkurencyjny'' HMP - Pure metal jest zdecydowanie ładniej wydany,ma lepszy papier a co najważniejsze, PROFESJONALNIE napisane recenzje! Nie ma tu żenujących sytuacji w których 90% recenzowanych zespołów(z czego większość to 5 liga) dostaje maksymalną ocenę,płyty są poddane dogłębnej analizie i zwracacie uwagę na wszystkie ich niuanse- bardzo mi się to podoba! Waszymi artykułami można się kierować przy zakupie płyt bez obaw ,ze nabywamy chłam(kłania sie HMP).
Z drugiej strony,przydałoby się chyba dokładniejsze sprecyzowanie profilu magazynu.Bo niby jestescie ukierunkowani na ,,klasyczny" metal a mimo to pojawiają sie wywiady z : Obituary,BEhemoth,Sacriversum- nie żebym miał cos przeciwko tym zespołom ale to burzy spójność magazynu i potencjalny,nowy kllient nie za bardzo będzie wiedzial czego sie po was spodziewać i może na wszelki wypadek zachowa swoje pieniądze na nowe T'A czy Młotka.Więcej zastrzezen nie mam(no,czasami wywiady sa odrobine zbyt schematyczne),zyczę powodzenia!
Z drugiej strony,przydałoby się chyba dokładniejsze sprecyzowanie profilu magazynu.Bo niby jestescie ukierunkowani na ,,klasyczny" metal a mimo to pojawiają sie wywiady z : Obituary,BEhemoth,Sacriversum- nie żebym miał cos przeciwko tym zespołom ale to burzy spójność magazynu i potencjalny,nowy kllient nie za bardzo będzie wiedzial czego sie po was spodziewać i może na wszelki wypadek zachowa swoje pieniądze na nowe T'A czy Młotka.Więcej zastrzezen nie mam(no,czasami wywiady sa odrobine zbyt schematyczne),zyczę powodzenia!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia