06-04-2005, 09:20 AM
Cytat:Jestem młody i nie będę zastanawiał się nad sensem życia, czy jakąś denną polityką. Szaleje sobie i się wyszaleje. Czas na rozmyślania przyjdzie na starość.
NA starosc juz nic nie zmienisz. Chyba ze wyznajesz zasade "najpierw strzelam, potem pytam"
Cytat: niektórzy(nie mówie akurat o tobie) tu tracą czas na jakieś durne przemyślenia, i myśla o jakichś samobójstwach
To jest efekt jakis chorych przemslen, bo ich zdrowa ilosc w pordnaym kierunku rozwija cywilizacje a nie 'Jedz, pij i popuszczaj pasa".
Nie chce powiedziec, ze sam siedze stale na chaci i zglebiam absolut (sic), ale taka hedonistyczna wersja zycia w ogole do mnie nie przemawia ('w ogole' pisze sie tak przy okazji rozlacznie).
Cytat:Ty, chyba sataniści nie modlą sie do Boga, a do pana z dołu. A Pan Z Dołu jest uznawany za ZŁEGO. A te niszczone nagrobki? Mit? Chyba nie. Ale jeśli taki jesteś bosu to mnie oświeć: Czym jest Satanizm?
W tym rzecz, ze znamy przynajmniej z 2 wersje, jak nie wiecej i jedna ma sie do drugiej, jak wol do karety.
"All that's left to say is: Farewell"