09-09-2006, 02:34 PM
Cytat: Tak więc co do mych "kompleksów" - po czym stwierdzacie, że je mam ? I gdzie jest napisane proszę Pani, że "muszę dowartościowywać się zaglądając na te forum" ?Skoro nie musisz ,to czemu się "dowartosciowujesz bardzo często zaglądając na to forum"? Ja osobiscie -i jak sądzę większośc userów-wchodzę tu niemal wyłącznie w celach rozrywkowych a nie żeby się w jakikolwiek sposób dowartosciwywać.
Ale idźmy dalej:
Cytat:- dowartościowuję się bardzo często zaglądając na "RMS" i wymieniając posty z wirtualnymi postaciami waszego pokroju.Dyskutując z wirtualnymi postaciami naszego pokroju raczej ujawniasz nie tylko swoją głupotę,ale i -ostatnio- swoje kompleksy.
Cytat: Że jestem zabawny, to wiem -Owszem ,wywołujesz uśmiechy...politowania.
Cytat:Ramzesie drogi - nie próbuj nikogo swataćA kogo ja tu niby swatam?
![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
Cytat:Stig myślę, że nie jest na niczyim łańcuszku.Ty myślisz?
Cytat:A jeśli gustujesz w tego typu podobnych gadżetach, to załóż sobie kaganiec i nie szczekaj, bo zbędna Twa energiaJak widać niekoniecznie,skoro sie tak napinasz i machasz szabelką.Przy czym osobiscie niewiele mnie to energii kosztuje,za to Tobie jak widac-ze pozwole sobie zacytować Księcia-"tru hemoroidy pękają "a zyła na czole aż pęcznieje z wkurwienia.
Cytat: I dajcie sobie siana w paszcze Wasze, bo w butach już macie - a to apropos wieśniactwa.Wybacz,ale nie ty mnie będziesz pouczał cieciu z polski C co jest wiochą.A już zwłaszcza w kontekscie owej słynnej wymiany w temacie o konkwiscie ,której byłeś negatywnym bohaterem.
I jeszcze jeden tekst usera Kisiel:
Cytat:Ty psie (tutaj już po prostu psie, nie "syjonu") racz odsunąć swoje jakiekolwiek sugestie co do użytkowniczki "-RENE-", bo i tak by Cie INTELIGENTNIE (w przeciwieństwie do Ciebie) "przegadała" z palcem w nosiePokaż mi ,gdzie uzytkowniczka Rene potrafiła kogokolwiek na tym forum INTELIGENTNIE przegadać.Wrzuć cytaty albo linki.Im więcej tym lepiej.Nie żebym się czepiał,ot może po prostu mam sklerozę,bo jakoś sobie nie przypominam.Do dzieła,Kisielku.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)