06-02-2005, 10:57 PM
Ach nie jestem sam
Forrest Gump jest filmem po prostu niesamowitym !
Tak jak tu juz wyzej wspominal, mi takze zdarzylo sie go ogladnac wiecej niz raz jednego dnia
hock:
Jestem wielkim maniakiem kinomatografii i ogladam setki filmow, ale naprawde musze powiedziec ze niewiele dotrzymuje tempa Forrestowi !
A film to mam na kasecie, na DVD i z ameryki przywiozlem sobie soundtrack (ponoc unikatowy) z tego dziela sztuki (bo to wiecej niz film dla mnie
)
...A co do ksiazki, to pewnie zadziwie jeszcze wiecej osob mowiac, ze jest jeszcze druga czesc !!!
Tak,tak... Mial byc tez film, ale Hanks juz sie troche postarzal (Zasluzony Oscar dla tego pana ! Niewyobrazam soebie lepiej zagranej roli Forresta)
...A wracajac do ksiazki, to jest tak samo rewelacyjna jak pierwsza czesc. Forrest Opiekuje sie swoim super inteligentnym synem
...Lzy smiechu, piekny duet ! ...No i oczywiscie Liutenent Dan !
Zachecam wszystich do ksiazek i filmu !
P.S Wiedzieliscie, ze prawie polowe Times Square zajmuje sklep o nazwie "Bubba Gump. Shrimps Co."

...Znajdziecie tam wszystko zwiazane z Forrestem, lacznie z tym, ze na 2 pietrze jest restauracja w ktorej podaja ponad 60 dan, kazde z krewetkami
...Spedzilem tam caly dzien.
hock:
Forrest Gump jest filmem po prostu niesamowitym !
Tak jak tu juz wyzej wspominal, mi takze zdarzylo sie go ogladnac wiecej niz raz jednego dnia
hock: Jestem wielkim maniakiem kinomatografii i ogladam setki filmow, ale naprawde musze powiedziec ze niewiele dotrzymuje tempa Forrestowi !
A film to mam na kasecie, na DVD i z ameryki przywiozlem sobie soundtrack (ponoc unikatowy) z tego dziela sztuki (bo to wiecej niz film dla mnie
)...A co do ksiazki, to pewnie zadziwie jeszcze wiecej osob mowiac, ze jest jeszcze druga czesc !!!
Tak,tak... Mial byc tez film, ale Hanks juz sie troche postarzal (Zasluzony Oscar dla tego pana ! Niewyobrazam soebie lepiej zagranej roli Forresta)
...A wracajac do ksiazki, to jest tak samo rewelacyjna jak pierwsza czesc. Forrest Opiekuje sie swoim super inteligentnym synem
...Lzy smiechu, piekny duet ! ...No i oczywiscie Liutenent Dan !
Zachecam wszystich do ksiazek i filmu !
P.S Wiedzieliscie, ze prawie polowe Times Square zajmuje sklep o nazwie "Bubba Gump. Shrimps Co."

...Znajdziecie tam wszystko zwiazane z Forrestem, lacznie z tym, ze na 2 pietrze jest restauracja w ktorej podaja ponad 60 dan, kazde z krewetkami
...Spedzilem tam caly dzien.
hock:
Bring the sun, or I'm gone !