08-14-2004, 06:26 PM
Gannon- to pokaż nam swoje foto 
Valhalla- rozumiem Cię, mnie również drażnią rozmowy o kosmetykach itp pierdołach. Oczywiście w mojej byłej klasie było kilka panienek, które ograniczał sie do rozmów na te tematy, dlatego nie zadawałam się z nimi
Ale poznałam również kilka naprawdę świetnych kumpeli (i o dziwo co dla niektórych) prawie nigdy nie było rozmów o dyskotekach, modzie itp. Być może po części to kwestia zamieszkania i szczęścia, ale nie wierzę, że w Twoim mieście nie ma fajnych dziewczyn...
Niech to będzie hasłem tygodnia

Valhalla- rozumiem Cię, mnie również drażnią rozmowy o kosmetykach itp pierdołach. Oczywiście w mojej byłej klasie było kilka panienek, które ograniczał sie do rozmów na te tematy, dlatego nie zadawałam się z nimi
Ale poznałam również kilka naprawdę świetnych kumpeli (i o dziwo co dla niektórych) prawie nigdy nie było rozmów o dyskotekach, modzie itp. Być może po części to kwestia zamieszkania i szczęścia, ale nie wierzę, że w Twoim mieście nie ma fajnych dziewczyn...Dżemik napisał(a):PS. Nie mozna sie zamykac w wlasnej subkulturze..
Niech to będzie hasłem tygodnia
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters