05-21-2005, 08:35 PM
Na samym poczatku fajnie sie ich sluchalo. Utwory LP maja jednak jeden duzy minus - mianowicie sa strasznie monotonne [ wynikiem czego szybko sie nudza ].
Jesli chodzi o to do jakiego gatunku zaliczyc LP to ja tu wam dam spokoj [ powiem tylko, ze jesli tak dalej pojdzie to niedlugo kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki ].
Co do glosu Chestera uwazam, ze chlopak rzeczywiscie powinien zalozyc wlasna kapelke - zamiatalby niezle tym swoim wokalem [ pisalo to juz kilka osob w tym temacie ]
Jeszcze cos do ostatniej plytki. Powiem , ze nie toleruje totalnego grania pod publike, a to co LP zrobili maksymalnie mnie rozwalilo.
Ale nic ... mnie sie nie podoba Linkin ale szanuje to, ze inne osoby sluchaja tego zespolu.
Jesli chodzi o to do jakiego gatunku zaliczyc LP to ja tu wam dam spokoj [ powiem tylko, ze jesli tak dalej pojdzie to niedlugo kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki ].
Co do glosu Chestera uwazam, ze chlopak rzeczywiscie powinien zalozyc wlasna kapelke - zamiatalby niezle tym swoim wokalem [ pisalo to juz kilka osob w tym temacie ]
Jeszcze cos do ostatniej plytki. Powiem , ze nie toleruje totalnego grania pod publike, a to co LP zrobili maksymalnie mnie rozwalilo.
Ale nic ... mnie sie nie podoba Linkin ale szanuje to, ze inne osoby sluchaja tego zespolu.
The final page is written in the books of history
as man unleashed his deadly bombs and sent troops overseas
to fight a war which can't be won and kills the human race
a show of greed and ignorance, man's quest for dominance ...
as man unleashed his deadly bombs and sent troops overseas
to fight a war which can't be won and kills the human race
a show of greed and ignorance, man's quest for dominance ...