05-21-2005, 12:34 PM
A teraz sobie pomyślcie- może na jakimś hip-hopowym forum jest taki temat o metalu. I napewno tam też są tacy zaślepieni fanatyc, jak tutaj... Ja osobiście niecierpie hip-hopu, ale wole już go od techno. I chociaż większość piosenek ma durne teksty, to niektóre melodie czasem naprawdę wpadają w ucho, a wydaje mi się, że ludzie słuchają tego, nie żeby poszpanować (chociaż tacy też się zdarzają- mam tego przykład w klasie), tylko dlatego, że niesłyszeli innej muzyki. No bo włączcie sobie jakieś radio, czy Vive, Mtv... I co słyszycie ?? Metal ?? Niesądze... Gotyk ?? Pewnie też nie. Że o panku już niewspomnę. To jest po prostu wina mediów, a jeśli niektórzy są na tyle ślepi, żeby in wierzyć, no to ich problem, ale niewydaje mi się żeby miało sens od razu przekreślać cały gatunek muzyczny, tak samo jak i ludzie. Z resztą ci wszyscy hiphopowcy, dresy itd. którzy się drą "brud", jak widzą kogoś w glanach, to w większości pozerzy, którzy takim darciem się, chcą pokazać, jacy to oni niesą. Tylko, że nie wszyscy tacy są, nawet jeśli jest ich większość.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "