05-21-2005, 10:37 AM
Zapoznaj sie, Only true believers tez jest lepszy
No widzisz, mowisz o muzyce. Wiele zespolow podziemnych gra gorzej, jednak oni maja jakas ideologie, ktorej brakuje Emperorowi czy np. wymienianemu przez ciebie Limbonic art.
Ja wcale nie twierdze ze ta wlasnie przykladowa Armagedda gra lepiej niz Emperor, bo w sensie muzycznym nie gra. Natomiast jest ona zespolem BM, a Emperor nim nie jest. Rozumiesz?
No tu wlasnie zalezy czym jest owa moc. Wg mnie wspomniana wyzej Armagedda czy Watain nie mieknie wcale w porownaniu z Limbonic art. Po prostu muzycznie jest calkiem inaczej.
1 rif na krzyz to domena jakis gownianych kapel, ktorych ja tez nie slucham.
Cytat:Mam na mysli granie jednoczesnie ciężko, szybko ale i z jakąś finezją, bo szarpać struny bez ładu i składu to każdy może. Są takie zespoły, które mimo iz grają umiejętnie, wcale nietracą nic ze swej ekstremalności, a czesto przewyższają swoją mocą te tru kapele grające ciagle blastami i 1 riffem.
No widzisz, mowisz o muzyce. Wiele zespolow podziemnych gra gorzej, jednak oni maja jakas ideologie, ktorej brakuje Emperorowi czy np. wymienianemu przez ciebie Limbonic art.
Ja wcale nie twierdze ze ta wlasnie przykladowa Armagedda gra lepiej niz Emperor, bo w sensie muzycznym nie gra. Natomiast jest ona zespolem BM, a Emperor nim nie jest. Rozumiesz?
Cytat:Szczegół, że wiekszość tych tru mocnych kapel mięknie w porównaniu z mocą niektórych pozerskich artystycznych zespołów jak Emperor, Limbonic Art czy Ulver.
No tu wlasnie zalezy czym jest owa moc. Wg mnie wspomniana wyzej Armagedda czy Watain nie mieknie wcale w porownaniu z Limbonic art. Po prostu muzycznie jest calkiem inaczej.
1 rif na krzyz to domena jakis gownianych kapel, ktorych ja tez nie slucham.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!