05-07-2005, 05:39 PM
Cytat:Nie podniecaj się tak, dżemik, Zespół znam, podoba mi się, ale bez przesady.Battlecry under a winter sun uważam za ich najlepsze dzieło, takie 7.5/10.Ogólnie dobry zespół.
No i dziekuje..
Akurat podniecac sie nie mialem czym, totez tego nie robilem..
Cytat:ty skurwielu pierdolony, widac z powyzszego postu, ze pojecia nie masz ani o Heavy Metalu, ani tym bardziej o muzyce. Za to, co napisales powyzej, zaslugujesz na soczysty wpierdol, zapamietaj. Osmieszyles sie, i WYPIERDALAJ, najlepiej w ogole sie nie wypowiadaj w tym dziale, skoncz gimnazjum i przestan sluchac muzyki, bo profanujesz ja w ten sposob. A najlepiej zaoraj sie kurwiu!
Heavy metal dzieli sie na 2 grupy: heavy metal z wokalami jak bozia przykazala i heavy metal z wokalami wysokimi.. (czyli de facto dobry i zly heavy metal.. ;]) Coz.. Nie lubie tej drugiej grupy.. Ale to nie swiadczy o tym ze nie mam pojecia o tej muzyce i nie moge wyrazic o niej wlasnego zdania..
A nasze metalowe guru zamiast zalosnych bluzgow mogloby cos napisac na temat zespolu..
PS> Gdyby ten post skierowany byl do kogolwiek innego- wylecialby w tempie natychmiastowym.. Pilnuj sie synku, bo i Ty wylecisz.. Powoli mam dosc zabawy w nianke..
I chybasmy sie nie zrozumieli.. Przy gwiazdce napisalem, ze nie mialem zamiaru obrazac ani Manowara, ani JP, ani 3IOB, ktore mi sie podoba zreszta.. Trza podejsc do niektorych wypowiedzi z przymruzeniem oka, zamiast drzec morde..