04-13-2005, 06:20 PM
Cytat:Czy twierdzisz że Mz to nie jest normalny motocykl?? - do KalinaTak, twierdze że to nie jest normalny motocykl
To jest taki tam sobie motorek. Motocykle zaczynają się od 500cm3 w góre. Ale na początek MZ nie jest zła :]
Poza tym nie lubie 2-suwów. (kopcą, śmierdzą i są "brudne". Poza tym mają beznadziejny dźwięk)
Cytat:Wiele osób ma podejście "jakbym miał kase to bym pojeździł harlejem" (i kupuje cbr - bo różnicy nie widzi)Sorry ale to już jest jakaś choroba ;] całe szczęście nie spotykam takich ludzi.
Cytat:Dla mnie motocyklista to ktoś kto bez względu na to ile ma kasy jeździ na jakimś sprzęcie!!Racja. Ale nie powiedziałem że nie jesteś motocyklistą
powiedziałem jedynie ze MZ to nie jest bezawaryjnym sprzętem, i tyle.Cytat:Ale chodzi mi przede wszystkim o to że jak tu piszą ludzie chcą zrobić prawko i kupić japońca (plastika) to nie wróże im długiej przyszłości!!Ludzie mają różne marzenia. A marzyć to nic złego - gdyż większość tak mówiących nigdy nei kupi motocykla ;]
Cytat:Z tańszych fajnych motocykli może być jeszcze CB750 ok 5 tyś!!Też mi się podoba