01-11-2006, 04:15 PM
Cytat:buehehehe niezła recenzja panie tomash jestes tak zly ze potrafisz tylko stac z boku i krytykowac innych? nie chce mi sie wierzyc zeby to byla obiektywna recenzja... a moze grasz w jakiejs kapeli panie the trooooooooooo? daj linka do strony swoiej kapeli i pokaz ze cos robisz dla muzyki a nie jestes zwyklym darmozjadem sluchajacym muzyki dla szpanu i bluzgajacym po forach (bo w twarz nie powiesz pewnia tchorzu...) ludzi ktorzy staraja sie zrobic cos dla polskiej sceny... potrafilbys pewnie godzinami narzekac jaka to polska scena nie jest beznadziejna... ehhh... szkoda mi cie chlopie... nie to zebym nie mial do ciebie szacunku ale...tak rzeczywiscie jest... pozdrawiam wszystkich!!! Chaos, Death, Destruction, Vomits and Urine!!!!!!!!!
ROTFL!
Czyli band moze grać dowolnie badziewnie, totalne dno +metr mułu, ale jeżeli nie mam własnej kapeli, to amm ich wielbić? muszę przyznać, ze logika zabójcza.
Cytat:Godzinny limit Transferu dla konta thorsmork.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.
W zwi±zku z jego przekroczeniem, konto o nazwie thorsmork.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane pocz±wszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w póĽniejszym czasie.
A to mi wyszło po sprawdzeniu całego składu xD
Ogólnie recka Tomasha jest niezła i dość trafna (tyle powiem [o przesłuchaniu pierwszego z 'dzieł')
"All that's left to say is: Farewell"