03-08-2005, 12:34 PM
SID a ja powiem Ci szczerze że masz rację, choć takie głupie dziewczynbki wkurwiają ludzi są wyuczone w tym co różowe dziewczynki potrafię robić (: i nie tylko pisze o przytulaniu ]:->
przydają sie takie bo są puste a one to lubią więc i nam to pomaga, co do Avril to sztucznie zrobiona dziewczynka słuchająca samiej siebie i mówi "ale ja jestem zajebis*a"
jeba*ć Avril i jej fanów (fanki
)
Oi!
Hagal jesteś niekochany w domu i nawet psa Ci rodzicie nie kumpli jak byłes mały :/ Człowieku wiesz co Ty psizesz? obrażasz wszystkich którzy tu pisza a uważam ze zakłądjąc ten topic poruszyłem bardzo ważny temat na który duużo osób odpowiada, więc nasać sie na osinowy kołęm i pozwól ludzią rozmawiać :]
Oi!
przydają sie takie bo są puste a one to lubią więc i nam to pomaga, co do Avril to sztucznie zrobiona dziewczynka słuchająca samiej siebie i mówi "ale ja jestem zajebis*a"
jeba*ć Avril i jej fanów (fanki
) Oi!

Hagal jesteś niekochany w domu i nawet psa Ci rodzicie nie kumpli jak byłes mały :/ Człowieku wiesz co Ty psizesz? obrażasz wszystkich którzy tu pisza a uważam ze zakłądjąc ten topic poruszyłem bardzo ważny temat na który duużo osób odpowiada, więc nasać sie na osinowy kołęm i pozwól ludzią rozmawiać :]
Oi!
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,