03-12-2005, 03:37 PM
Arcos napisał(a):Hmmm utwór jest cudowny szczególnie solówka na końcu utworu chciałbym się jej nauczyć hmmm morze i bym chciał film oglądnąć miałem okazję chyba kiedyś na TVP leciał jak się nie mylę :? tylko specjalnie zeby go nie zobaczyć zasnołemCo do solówki na końcu utworu - słyszałem już parę innych wykonań i jeszcze nikomu nie udało się zagrać jej tak fantastycznie, jak w oryginale zrobił to Gilmour (o ile się nie mylę).a i chyba są 3 wersję teledysku ABITW jedna animowana co podczas mojej kochanej solówki maszerują młoty dróga filmowa co dzieci wyglądają naturalnie tańczą po murze potem po taśmie się poruszają i spadają do maszynki do mielenia a 3 to tylko są jakieś kadry natury z helikoptera chyba dobrze pisze co nie
![]()
![]()
Co do tych wersji teledysku chyba masz rację, tak naprawdę to teraz uświadomiłem sobie, że to wtedy, w dzieciństwie, kiedy tak często go nieświadomie oglądałem, pierwszy raz zetknąłem się z muzyką Pink Floyd i ogólnie z muzyką rockową. Tylko ile ja mogłem mieć lat kiedy tak często "Another Brick..." widziałem? Tego nie wiem, w każdym razie sentyment i uwielbienie pozostały.

a i chyba są 3 wersję teledysku ABITW jedna animowana co podczas mojej kochanej solówki maszerują młoty dróga filmowa co dzieci wyglądają naturalnie tańczą po murze potem po taśmie się poruszają i spadają do maszynki do mielenia a 3 to tylko są jakieś kadry natury z helikoptera chyba dobrze pisze co nie