04-01-2005, 11:19 PM
mam sporą i stale powiększającą się kolekcję płyt oryginalnych. Jak tylko uda mi się uzbierać więcej miedziaków, to idę do sklepu albo do komisu i czegoś szukam. Inna sprawa, że 90% rzeczy, które lubię nie jest nigdzie w Polsce dostępnych. A jeśli są to (kilka przypadków) to na jakichś mało znanych stronach www, strasznie drogo i wcale nie wiadomo czy pewnie. W takim wypadku zostaja mi niestety mp3, bo za wysyłkę zza granicy płacić kilkadziesiąt złotych to ja jeszcze nie mogę.
A często dzieje się tak, że czegoś słucham w mp3, i podoba mi się na tyle, że kupuję potem oryginała
Oczywiście o ile go gdzieś znajdę... Zazwyczaj muszę się fatygować do Katowic żeby cokolwiek móc znaleźć mocniejszego, nawet te bardziej popularne i znane rzeczy
A często dzieje się tak, że czegoś słucham w mp3, i podoba mi się na tyle, że kupuję potem oryginała

Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
![[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]](http://winogrono.net/pliki/482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg)